Marketing- en communicatie verantwoordelijke

Solliciteer nu

Marketing- en communicatie verantwoordelijke

Bij Rijmenants zijn we op zoek naar
een collega om onze marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Full-time / Part-time · Rijmenants Hoofdkantoor

Over de rol

Je belangrijkste taak is de marketing en communicatie van Rijmenants in handen nemen. We zoeken iemand die ons merk mee naar een hoger niveau kan tillen. Iemand die  creatief is en voeling heeft met onze sector, online-marketing en communicatie. 

Onze klanten én potentiële klanten probeer je te bereiken via onze website, de sociale media en de traditionele kanalen. Jij zorgt ervoor dat onze website en onze sociale media-kanalen regelmatig aangevuld wordt met relevante en interessante informatie over (nieuwe) producten, evenementen, promoties,…. 
Ook instore-communicatie, winkelinrichting, folderinvulling,… zijn zaken waar je mee bezig bent.

Je maakt een marketingplan en zorgt ervoor dat dit uitgevoerd wordt. 

Je hebt creatieve ideeën en bent gedreven om deze uit te voeren. Je hebt al ervaring en kan zelfstandig werken. We zijn een familiebedrijf dus je krijgt directe feedback waardoor snel handelen mogelijk is. Het gaat hier om een functie waarbij je grote zelfstandigheid hebt om ideeën die passen bij onze visie uit te werken, maar we verwachten dat je ze ook zelf kan uitvoeren. Een passie voor groen, gezelligheid, trends,.. is een must. Je neemt zelf initiatieven en werkt promoties, evenementen, demo’s, nieuwsbrieven,… uit. Je bent zelf mee verantwoordelijk voor de planning en het budget.

Je bent helemaal thuis in online marketing. SEO/SEA, Google Adwords, Google Analytics, meta business suite,...

Je bent bovendien bekend met Instagram, facebook, Pinterest, Tiktok, Youtube,... en hebt veel creatieve ideeën om mensen daar te boeien door de juiste verhalen te vertellen.

Over jou

Ben jij de persoon die...

 • verantwoordelijkheid en initiatief neemt

 • een passie heeft voor online marketing

 • een diploma in digitale marketing of relevante ervaring, met stevige kennis rond het opzetten en optimaliseren van SEO, SEA, online advertenties en sociale media.

 • zelfstandig kan werken, maar ook een goede teamspirit heeft

 • er volledig voor wil gaan en graag actief bezig is

 • dus de juiste hands-on mentaliteit heeft

 • goede communicatieve vaardigheden heeft
  en mooie verhalen kan neerschrijven met je vlotte pen.

 • een goed gevoel krijgt van gelukkige klanten

 • bereid is om regelmatig op zaterdag te werken (1x per maand)
  en geen 9-17u mentaliteit heeft (steeds maandag vrij)

 • over een goede kennis van photoshop en Indesign beschikt (plusplunt)

 • een goed oog voor fotografie en video (pluspunt)

Je komt ook in aanraking met klanten en leveranciers. Daarom vinden wij een perfecte beheersing van het Nederlands belangrijk. 

Wie zijn wij?

Rijmenants is de afgelopen 40 jaar uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een gevestigde waarde in Massenhoven en Wuustwezel. Onze tuincentra staan bekend om hun persoonlijke aanpak, uitstekende service en doorgedreven kennis van zaken. Momenteel maken zo'n 60-tal medewerkers (in beide filialen) dagelijks het verschil voor onze klanten.
Voor onze winkel in Massenhoven zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker.

Vanuit onze familiale cultuur hechten we veel belang aan directe feedback waardoor snel handelen mogelijk is. Onze mentaliteit is hands-on en we zijn niet bang om onze handen vuil te maken. We helpen elkaar met de glimlach en springen bij waar nodig.

Je komt terecht in een echt familiebedrijf. Om een verdere groei en digitalisering door te voeren zijn we op zoek naar een medewerker die Rijmenants op de kaart zet met een juiste marketing- en communicatiestrategie en dit zowel online als offline.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.